Fysiotherapie


Bmetric fysiotherapie biedt een scala aan mogelijkheden.
Wij zijn er voor iedereen die fysiotherapie nodig heeft voor klachten die ontstaan door werk of sport, of na een operatie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Nek- of lage rugklachten
  • Schouderklachten
  • Problemen met de heup, knie of enkel

Wij zijn specialist op het gebied van schouderklachten, knieklachten en sportblessures voortkomend uit sporten zoals hardlopen, wielrennen, voetballen of handballen.
Je bent bij ons aan het juiste adres voor revalidatie na een operatie of sportblessure. Wij hebben de kennis in huis om jou weer spoedig op de been te helpen.
Naast het behandelen van klachten en blessures hebben wij onze praktijk uitgerust met een videoanalyse lab waar we werken aan de preventie van sportblessures.

Hebben we jouw klacht hier niet genoemd? Geen zorgen, wij kunnen toch iets voor je betekenen. Dagelijks werken wij samen met onze collega's in de regio. Door deze samenwerkingen kan altijd de juiste behandeling worden gestart.

Prijslijst*:


  • Consult fysiotherapie..........................................€ 31,00
  • Consult aan huis..................................................€ 45,00
  • Intake, screening en onderzoek.......................€ 45,00
  • Intake en onderzoek na verwijzing..................€ 45,00
  • Algemene Fit-scan...............................................€ 55,00
  • Sportscreening.....................................................€ 55,00
  • Sportmassage.......................................................€ 55,00

* deze tarieven gelden enkel als er geen vergoeding uit een zorgverzekering beschikbaar is. Wij hebben met alle zorgverzekeringen van Nederland een contract afgesloten. Als jij een aanvullende zorgverzekering hebt krijg je een behandeling van ons 100% vergoed.

Klachtenregeling

Heb je een klacht over de behandeling van jouw fysiotherapeut of bent je ontevreden over de manier waarop jouw fysiotherapeut met jou is omgegaan? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Voor jezelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.

Waar kunt je met jouw klacht terecht?
Ga allereerst het gesprek aan met ons. Neem iemand mee die je vertrouwt als je het lastig vindt om dit alleen te doen, bijvoorbeeld je partner, een familielid of iemand anders.
Mocht het gesprek de klacht niet oplossen kun je terecht bij onze collega's van Bmetric Osteopathie.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de klachten en geschillen regeling van het Koninklijk genootschap voor fysiotherapie. Meer informatie over deze regeling kun je hier vinden.